Vendéglátás / Vendéglátás Vácon
Borháló Vác

2600 Vác, Dr. Csányi László krt 27/a.
+36 30 788 7572
mehes.lilla@gmail.com
borhalo.com/vac
A Borhálóval együttműködő borászok garanciát jelentenek a borfogyasztónak, hogy nálunk nem lehet „mellényúlni”. A legtöbb borunknak egyébként megvásárolható a palackos változata is.

A velünk együttműködő borászok minket is büszkeséggel töltenek el, hiszen kóstolhatják nálunk Mészáros Pál, Takler Ferenc, Szőke Mátyás, Frittmann János, Lisicza Sándor, Janus Borház, Polgár Pince,Tóth Ferenc, Font Gábor, Wekler János, Sabar borház, Cezar pince, Bujdosó pince borait. Üzletünkben csak a bor a lényeg, valamint az, hogy mindenki valóban elérhető áron jusson különleges minőségű borokhoz bármelyik kedvenc történelmi borvidékéről. A csomagolás számunkra nem lényeges, forgalmazunk magnum palackos, pet palackos, bag in boxban tárolt borokat egyaránt. Otthon úgyis mindenki kitölti karaffba, üvegbe.

Jelmondatunk: Nálunk más a mÉrték.  A hét és fél deciben kevéssé hiszünk. Leginkább a hordóban, az egészséges nagy kortyokban, az élet szeretetében, természetes ritmusában. Hamvas Béla szerint a csopaki bor mértéke /egy korty!/ három és fél deci. Ennyit esik jól inni egy húzásra ebéd után. Ezért is kínálunk változatos mennyiségeket tartalmazó kiszereléseket, hogy kedvére tartalékoljon bárki a kedvenc borából, megkínálhasson szomszédot, jótevőt, kedves ismerőst. Ne korlátozzon a hét és fél deci!

 

Nyitvatartás:
keddtől-péntekig: 9-19
szombaton: 9-14
vasárnap, hétfő: ZÁRVA
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.