Szabadidő / Színház

Váci Dunakanyar Színház


2013. április 6. mérföldkövet jelent a Magyar Kultúra Városa címmel kitüntetett Vác életében, hiszen ekkor nyitott meg a város színháza, a Váci Dunakanyar Színház.  Az első, nagy izgalommal kísért évadot, egy szintén kitüntetett figyelmet érdemlő esemény, a Visegrádi Négyek Fesztivál és Színházi Találkozó követte.

http://www.v4fest.eu/

A hagyományteremtő rendezvény, ezentúl nyaranként  várja az érdeklődőket, befogadó színházunk pedig számos, főként budapesti előadást kínál az igényes kikapcsolódás kedvelőinek. A Váci Dunakanyar Színház mint kulturális szolgáltató intézményként célunk és feladatunk a színház és a társművészetek értékeinek közvetítése, valamint a minőségi kultúra terjesztése, sokszínű, tartalmas, széles rétegeket célzó előadások bemutatása.

 

A jegypénztár nyitva tartása:

H-P: 15-20 óráig

Szo: 10-13 óráig

illetve előadások előtt 1 órával.

Aktuális előadások, programok megtalálhatók a programnaptárban, illetve érdeklődhet az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-30/ 975-5448

honlap: www.vacidunakanyarszinhaz.hu

email: info@vacidunakanyarszinhaz.hu


 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Madách Imre Művelődési Központ

 

A váci Madách Imre Művelődési Központ 1976-tól működik jelenlegi helyén.

A város és a régió legnagyobb intézményeként igyekszik kielégíteni a lakosság kulturális  igényeit.  Közösségi művelődés színtere, helyet biztosít a heti, havi rendszerességgel működő művészeti csoportok, civilszerveződések, klubok, szakkörök részére.
Vácot ma már fesztivál városként is ismerik. A művelődési központ az év folyamán több fesztivált is rendez, nagy sikerrel. Váci Tavaszi Fesztivál, Őszi Művészeti Hetek, Téli Ünnepi Napok, valamint a három napos összművészeti fesztivál a
VÁCI VILÁGI VIGALOM, melynek részletei itt olvashatók:

vacivigalom.hu/

Az elmúlt években elkezdett felújítási munkáknak köszönhetően az intézmény színházterme alkalmas konferenciák, vállalati ünnepségek, iskolai nagyrendezvények megtartására is.

 

A jegypénztár nyitva tartása:

H-Szo: 9:00-19:00

V: ZÁRVA

illetve az előadásokhoz igazodva.


Aktuális előadások, programok megtalálhatók a programnaptárban, valamint érdeklődhet az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-27/316-411

honlap: http://mimk.hu/

email: titkarsag@mimnk.vac.hu

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.