Információk

 

 

Kedvezményezett neve: Vác és Környéke TDM Nonprofit Kft

Támogatott projekt címe: váci Tourinform iroda felújítása

A pályázat azonosító száma: TFC - 3.1.1 - 2020

A szerződött támogatás összege: 20.000.000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A támogatott projekt:

A Váci Tourinform iroda immár 1993 óta várja a városba érkezőket. Könnyen megközelíthető vonattal, hajóval, busszal, autóval. A Budapesttől Szobig húzódó kerékpárúttól pedig csupán 100 méterre van. A kerékpárút váci szakaszának több pontján kerékpáros pihenőhelyeket találhatók, amelyeknél információs tábla jelzi, hogy azon a ponton mely látványosságok, vagy szolgáltatások érhetők el a közelben, illetve hol található a Tourinform iroda.

A város bevezető útvonalain, vasút és busz állomásain a „barna táblák” jelzik, a Tourinform irodát. A megtalálhatóságon túl, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minden információs igényt kielégíteni. Együttműködő partnereink kiadványain, megjelenési felületein megtalálhatók vagyunk. Az elmúlt években felgyorsult a digitális információáramlás, a digitális eszközök használata mindennapivá vált, az utazások célja, időtartama, intenzitása egyaránt átalakulóban van. Időszerűvé vált a váci iroda felújítása, infrastrukturális fejlesztése, szolgáltatásainak bővítése.

 

Új szolgáltatások bevezetése:

A Tourinform iroda belső megjelenésének, belsőépítészeti arculatának, minőségi színvonalának emelésére irányuló beruházás, az iroda jelenlegi helyszínén, teljeskörű felújítással valósul meg, az Arculati kézikönyv szerint. A fogadótér kibővítésével modernebb, tágasabb, kényelmesebb környezetbe érkeznek a látogatók.

 • ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk az iroda látogatói számára, családi pihenőhelyként is szolgálva az információszerzés idejére
 • csomagmegőrző a tömegközlekedéssel érkező csoportok számára, ugyanis egyetlen ilyen lehetőség sincs a városban, így lehetőség lesz azok biztonságos őrzésére, ami jelentős komfortot biztosít a célcsoportnak
 • egy mobiltöltő állomás, ahol egyszerre több digitális eszköz (telefon, laptop, tablet) is töltődhet. Ez az igény többnyire a rövidebb ideig városunkban tartózkodók részéről merült fel.
 • a megújult térben gyermekjátszó sarok kerül kialakításra, valamint
 • garantált programként tematikus városnéző idegenvezetést, valamint
 • túraútvonalak kidolgozását tervezzük, a Vác és környéke iránt érdeklődő aktív/kulturális programokat kereső látogatók számára
 • akadálymentes bejáratot biztosítunk az irodában
 • nagyképernyős kivetítőn folyamatos információt biztosítunk mindenki számára
 • ajándéktárgy értékesítéssel a jelenlegi termékkör bővítése, helyi kézművesek, termelők termékeivel.
 • kamerarenszer kiépítése
 • forgalomszámláló eszköz beszerzése

A Tourinform iroda adatgyűjtő területén működő szolgáltatói közösségépítő tevékenységek

A pályázat további célja, a Tourinform irodához tartozó adatgyűjtő területen található 69 településsel való aktív kapcsolattartás. Az elmúlt években a látnivalók mellett, a turisztikai szolgáltatók kínálata is jelentősen megváltozott. Tulajdonos váltások, átalakult kínálatok miatt időszerűvé vált az újbóli személyes kapcsolatfelvétel, majd azt követően rendszeres egyeztetés.

A támogatott projekt várható befejezési dátuma: 2021. április 30.

 

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

 

Vác és Környéke TDM Nonprofit Kft.

Tourinform Vác
2600 Vác, Március 15. tér 17.

 

Iroda nyitás: 2021. június 07. 9:00 óra


Nyitva tartás:

H - P 09:00 - 17:00

Szo. - V. 10:00 - 14:00


Telefon: +36 27 316 160

+36 30 501 8158

e-mail: info@tdm.vac.hu

www.tourinformvac.huwww.turizmusvac.hu
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.